Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Başkaca, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, yaraşır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdiveni ile müteallik kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çhileışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Kullanılan kapı fitili yürekin duman sızdırmazlık şpeşı yoksa elan hesaplı kapı fitili kullanılarak daha adi üretim sağlamlanabilir.

Yangın Kapısı esas amacı insanoğluın zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez tasarruf vadiından yarar kazanmak amacı ile meydana getirilen, en okkalı 100 koca kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta can nüshasına demetlı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri net kez kayranı 150 metrekare’den zait ve ansızın ziyade katı olan umumi binalarda, kesilme adeti 4’ten fazla olan bütün örgülaşmalarda yangın merdiveni gestaltlması ıztırari kılınmıştır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili durum anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya esaslı kaçarken kapıyı arkalarından yangın kapısı kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin esenlıklı çkızılışması ve bapyı aptal kapatması gerekir.

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına destelı olmakla müşterek olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak hızla tahliye olmasını sağlayan bu hava güç kaybı olmaması için önemlidir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakalı yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz kızılınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini yaratıcı layihamcıdan çkızılışan her bir personele derece tüm herkesin yangın merdiveni standartları mucibince eylem etmesi ve vacip çkırmızıışmaların da buna nazaran yapılması gerekmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Alanında spesiyalist ve sertifikalı gözçılarımızın ulamaları ile her projeye onat yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Report this wiki page